Teorije zarote

Chemtraili obstajajo!
Chemtraili obstajajo!
29.04.2016 14:47 Artur Švarc

Nedavni podnebni pretres je še najbolj šokiral prav teoretike zarote - le kako neki lahko sneži aprila?

Seveda to izhaja iz prepričanja, da se mora mati Zemlja prilagajati največji nadlogi na svojem planetu - človeku in še posebej njegovi podvrsti - neumnemu človeku, ki predstavlja večino vrste. Ker če je 21. marec prvi pomladni dan, od tu naprej nima več kaj zmrzovati, snežiti in drugače delati zgago v splošno cvetoče-zeleno-topli percepciji sveta okoli njih.

No, naj vas ne čudi, da je glavni krivec za sneženje v sredo in četrtek nihče drug kot NATO, ta zločinska organizacija, ki zasipava svoje člane. Tako so shizofreniki očitno dobili novo kartico za prenos podatkov in spisali kar nekaj oslarij, ki ne zdržijo kemijske, fizikalne, pa tudi zdrave logike. A vendarle, večina to nekritično sprejme, deli dalje in sploh žuga s palcem, da če tega ne verjamemo, smo pač ovce. Zakaj? Zato, ker je kakršnokoli kritično mišljenje po njihovem nepotrebno in mediji vedo vse, zato jim je treba verjeti (sploh taki tipa Publishwall, ki napišejo kozlarijo brez repa in glave in tistega vmes, le da se klika - računajo pa na tiste, ki imajo ali imate glavo med rameni zgolj za okras).

In seveda ja, NATO je s svojimi bombniki B52 napadel eno od svojih članic, posipal srebrov jodid in zbudili smo se v sneženo jutro - na žalost teoretikov zarote je snežilo že 12 ur pred nočnim napadom, tako da očitno ima NATO znanje in tehnologijo, da deluje celo retrogradno v času. In to celo tako, da so povzročali snežne zamete maja in snežinke junija tudi v 19. in 18. stoletju, ko jih še sploh ni bilo. Če tega ne verjamete, ste neumni in ovce.

O fizikalnih in kemičnih razlagah tokrat ne bom, zanima me le, da če bi nekomu na tem svetu dejansko padlo na pamet, da opica na modrem planetu upravlja z naravo in bi želel nekoga nekaj zaprašiti, zagotovo ne bi uporabil letal, ker je vse skupaj neprimerno manj učinkovito, kot če bi to počeli recimo s škropljenjem iz gasilske cisterne ali metanja prahu kar na zemlji.

A vrhunec znanosti pri napadu Nata na Slovenijo pred dnevi je seveda izjemna kvantna lastnost srebrovega jodida, da se obnaša inteligentno in ne prestopa državne meje ne z Avstrijo, ne s Hrvaško, kaj šele Italijo in Madžarsko. Če tega ne verjamete, ste ovce. Ker če ne bi Avstrijci že zdavnaj zganjali kraval, da bi bolela glava, kdo neki si drzne zasneževati njihova že v pomlad obarvana smučišča.

Mimogrede, hudo mentalno moten avtor o sestavku napada Nata na Slovenijo, je priročno pograbil prvo letalo, ki mu je prišlo na pamet, B-52. In ja, B-52 je v besnih količinah stacioniran v Evropi. Nazadnje so se trije B-52 pojavili na starem kontinentu marca, ko so sodelovali na neki Natovi protiruski provokacijski vaji na Poljskem, drugače pa jih dlje od Minnesotte in Guama, pa Diega Garcie, ne srečamo. Obiski Evrope so kot rečeno izjemno redki. In USAF zagotovo ne bo dala svojih stoletnih strojev za škropljenje "posevkov" nekega zanikrnega naroda, ker pač nimajo drugega dela.

A to ne pomaga, ObrazKnjiga je leglo nekritičnega mišljenja z osebki, ki imajo edino od narave dano možgansko celico zato, da ne "serjejo mimo školjke", vse ostalo pa namesto njih razmišljajo drugi bedaki. Krog pa je tako sklenjen. Nenazadnje, pade tudi kaka slika s sumljivimi cisternami na krovu letal namesto sedežev. Iztrgana iz konteksta dokazuje, da gre za sode s strupenimi snovmi. Na smolo hiperinteligentnih zarotnikov pustijo gor izvor fotografije in tako človeku z malce truda uspe najti original in seveda zapis, da gre za balastne vezne posode, s katerimi je Airbus 2009 testiral obremenitve predserijskega A380, kar je tako ali tako standardna procedura v tej in še kateri drugi industriji. Ampak ne, v teh posodah je strup, zaradi katerega mala opica z modrega planeta uspe spreminjati vreme. 

Pred leti se spomnim slavne kreme, ki v celico vnaša liposome in obnavlja kožo - znanstveniki so imeli za dosežek, če so v celico uspeli z retrovirusom vnesti vsaj kak proteinski sestav, medtem pa farmacija kar skozi kožo doseže vse celice. No, tako nekako to gre.

Sličico, vzeto iz konteksta, chemtrailbunkeljni širijo kot kronski dokaz, da nas z neba špricajo s strupi. Goebbels v peklu ploska z ušesi od veselja! :)
Sličico, vzeto iz konteksta, chemtrailbunkeljni širijo kot kronski dokaz, da nas z neba špricajo s strupi. Goebbels v peklu ploska z ušesi od veselja! :)

V teh sodih je seveda največji strup na tem planetu - dihidrogen monoksid, najbolj strupena snov na planetu. Kdorkoli jo je zaužil, je umrl. Brano direktno se seveda sliši strašno, med vrsticami pa otročje naivno logično. Ampak to prepuščam vaši inteligenci.

In za konec, človek se ob vsej tej poplavi vpraša - morda pa chemtraili vendarle so - dvomim, da je lahko posameznik tako neumen po naravni poti brez posredovanja kemije. :)